Όροι και Προϋποθέσεις | Αθλητικός Εξοπλισμός και Συμπληρώματα – MET-Rx Nutrition, Finnlo, Hammer | e-Moisiadis Stockhouse Θεσσαλονίκη

Όροι και Προϋποθέσεις

Μωϋσιάδης Χρυσόστομος

Αυτοί οι όροι και οι προϋποθέσεις ρυθμίζουν την σχέση μεταξύ μας. Με τη χρήση του Web Site μας με οποιοδήποτε τρόπο, είτε με την αγορά από εμάς, συμφωνείτε να δεσμευθείτε από αυτούς τους όρους.

Κανένας κάτω της ηλικίας των 18 ετών δεν μπορεί να προμηθευτεί εμπορεύματα. Ανυπομονούμε να σας δούμε μελλοντικά όταν είστε άνω των 18.

Είμαστε: Μωϋσιάδης Χρυσόστομος

Η διεύθυνσή μας είναι: Βασ. Γεωργίου 30, Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Εσείς είστε: επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας στο Διαδίκτυο / πελάτης μας

Οι όροι και οι προϋποθέσεις

Ορισμοί

Σε αυτή τη συμφωνία:

"Μεταφορές/Μεταφορική": κάθε πρόσωπο ή επιχείρηση που συνήψε μαζί μας συμφωνίας για να μεταφέρουν εμπορεύματα από εμάς προς εσάς, για το σύνολο ή μέρος της απόστασης.

"Η δική μας ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο": το σύνολο του υλικού υπολογιστών και η εγκατάσταση λογισμικού που είναι ή υποστηρίζει την ιστοσελίδα μας.

Ως "Αγαθά" νοείται οποιοδήποτε από τα εμπορεύματα που διαθέτουμε προς πώληση στην ιστοσελίδα μας.

Ως "Περιεχόμενο" νοείται κάθε μορφής πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας από εμάς ή από οποιονδήποτε τρίτο με τη συγκατάθεσή μας.

Το συμβόλαιό μας μαζί σας

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ισχύουν για:

σας ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Και

σε σας ως αγοραστής ή υποψήφιο αγοραστή των προϊόντων μας.

Εμπορεύματα που διαφημίζονται μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Η ιστοσελίδα αναφέρεται σε προϊόντα και υπηρεσίες που είναι γενικά διαθέσιμα για αγορά στην Ελλάδα, αλλά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα στην συγκεκριμένη περιοχή λη χώρα σας. Η αναφορά σε αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σε αυτό το Site δεν σημαίνει ούτε εγγυάται ότι αυτά τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες θα είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.

Θα δεχτούμε την παραγγελία σας μέσω επιβεβαίωσης του email σας. Το μήνυμά μας θα επιβεβαιώσει επίσης τα στοιχεία της αγοράς σας και θα σας πει πότε θα αποσταλεί η παραγγελίας σας. Αυτό ισχύει για την στιγμή που το συμβόλαιο μας γίνεται. Είναι πιθανό ότι η τιμή μπορεί να αυξηθεί από αυτό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας.

Μπορούμε να αλλάξουμε αυτούς τους όρους από καιρό σε καιρό. Οι όροι που ισχύουν για σας είναι αυτοί που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας την ημέρα που η παραγγελία σας γίνεται.

Όλες οι περιγραφές, τα βάρη και τα μεγέθη των προϊόντων είναι εκείνα του αρχικού κατασκευαστή και ίσως να μην είναι ακριβή. Κατά συνέπεια, οποιαδήποτε τέτοια περιγραφή δεν αποτελούν μέρος της παρούσας συμφωνίας. Τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και οι τιμές των προϊόντων που περιγράφονται ή απεικονίζονται στον Δικτυακό Τόπο μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

Τιμή και πληρωμή

Μπορείτε να μας πληρώσετε την πλήρη τιμή της παραγγελίας σας πριν την αποστολή της.

Τα τραπεζικά έξοδα από την παραλήπτρια τράπεζα για τις πληρωμές μας θα βαρύνουν εμάς. Όλες οι άλλες επιβαρύνσεις που αφορούν την πληρωμή σε άλλο νόμισμα εκτός από Ευρώ θα βαρύνουν εσάς.

Οι λεπτομέρειες δίνονται από εμάς σε σχέση με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες και είναι μόνο κατά προσέγγιση και μπορεί να ποικίλλουν από καιρό σε καιρό.

Θα πληρώσετε όλα τα ποσά που οφείλονται σε εμάς σύμφωνα με αυτούς τους όρους με τους τρόπους που καθορίζονται χωρίς κανένα συμψηφισμό, έκπτωση ή ανταγωγή.

Πληροφορίες που μας παρέχετε

Συμφωνείτε ότι έχετε δώσει και θα συνεχίσετε να παρέχετε ακριβή, ενημερωμένα και πλήρη στοιχεία για τον εαυτό σας. Χρειαζόμαστε αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε τα αγαθά.

Αποστολή και Παράδοση

Οι παραδόσεις θα γίνουν από τον Μεταφορέα στη διεύθυνση που ορίζεται στην παραγγελία σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάποιος είναι παρών για να την παραλάβει.

Εάν δεν είμαστε σε θέση να παραδώσουμε εμπορεύματα σε σας εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας σας, θα σας ειδοποιήσουμε με email για να κανονίσετε μια άλλη ημερομηνία για την παράδοση.

Μπορεί να παραδώσουμε τα εμπορεύματα σε δόσεις εάν το εμπόρευμα δεν είναι όλα διαθέσιμα την ίδια στιγμή για την παράδοση.

Επιστροφές εμπορευμάτων

Επειδή αγοράζετε τα εμπορεύματα εξ αποστάσεως, μπορεί να έχετε δικαίωμα ακύρωσης. Αν το κάνετε, (και μόνο αν το κάνετε), αυτοί είναι οι όροι που ισχύουν:

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορείτε να ακυρώσετε παραγγελίες για τρόφιμα ή άλλα ευπαθή προϊόντα, ούτε για τα χειροποίητα αγαθά

Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν σε εμάς εντός 21 ημερών από την ημέρα που μας πείτε ότι θελήσατε να ακυρώσετε την παραγγελία:

με τόσο τα αγαθά όσο και όλη τη συσκευασία στην αρχική τους κατάσταση

ασφαλώς τυλιγμένο

συμπεριλαμβανομένου του δελτίου αποστολής μας

με δικό σας κίνδυνο και κόστος.

Αφού λάβαμε τα εμπορεύματα, θα πιστώσουμε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, με την πλήρη τιμή αγοράς των αγαθών μείον τα τέλη μεταφοράς την ίδια ημέρα από την ημερομηνία παραλαβής.

Δεν Είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέξουμε ή να ανακτήσουμε τα Εμπορεύματα από εσάς, αλλά αν το κάνουμε, το κόστος μας θα πρέπει να καταβληθεί από εσάς.