Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Αθλητικός Εξοπλισμός και Συμπληρώματα – MET-Rx Nutrition, Finnlo, Hammer | e-Moisiadis Stockhouse Θεσσαλονίκη

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία Διατροφής e-Moisiadis

Είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και απορρήτου σας. Κατανοούμε ότι όλοι οι χρήστες τις ιστοσελίδες μας πολύ ορθώς θέλουν να είναι σίγουροι ότι τα δεδομένα τους δεν θα χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε σκοπό που δεν συναίνεσαν, και ότι δεν θα πέσουν στα χέρια τρίτων. Η πολιτική μας είναι τόσο συγκεκριμένη όσο και αυστηρή. Αν νομίζετε ότι η πολιτική μας υπολείπεται των προσδοκιών σας ή ότι θα ήταν αδυνατο να συμμορφωθείτε με την πολιτική μας, παρακαλώ πείτε μας.

Είμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για απάτες με πιστωτικές κάρτές ή άλλες απάτες. Συνεργαζόμαστε στενά με τις τράπεζες για να αναφέρουμε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση σε κάρτες και τραπεζικούς λογαιρασμούς που σχετίζονται με μας.

Πληροφορίες μπορεί να γίνουν παράνομα διαθέσιμες σε χάκερ και άλλους. Εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι 'αυτό. Ο κίνδυνος δεν διαφέρει από ένα παρόμοιο κίνδυνο σε ένα τυπικό φυσικό κατάστημα. Εκτός από τις περιπτώσεις που αναφέρονται παρακάτω, δεν μοιραζόμαστε, ή πουλάμε, ή γνωστοποιούμε σε τρίτους, προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτό το site. Εάν αυτή η πολιτική πρέπει να αλλάξει στο μέλλον (πολύ απίθανο), τότε θα πρέπει να σας το κοινοποιήσουμε εκ των προτέρων, και να δώσουμε την ευκαιρία για όλους τους χρήστες να αναφέρουν κατά πόσον ή όχι θα προτιμούσαν να μην παρέχουμε τις πληροφορίες τους σε τρίτους, όπως προτείνεται εδώ.

Παρακάτω είναι μια λίστα με τις πληροφορίες που συλλέγουμε, και γιατί είναι απαραίτητο να τις συλλέξουμε:

Βασικές πληροφορίες αναγνώρισης και τα στοιχεία επικοινωνίας, όπως το όνομά σας και στοιχεία επικοινωνίας. Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται:

για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες που ζητάτε

για τη διατήρηση του αρχείου μας

για χρέωση

για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας

για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας για λόγους ασφαλείας

για την εμπορία των υπηρεσιών και των προϊόντων μας

για να γίνει το web site μας τόσο χρήσιμο όσο είναι δυνατόν

Η ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και οι σελίδες που επισκέπτεστε καταγράφονται.

Οικονομικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πιστωτικών καρτών και τραπεζικών λογαριασμών

Αίτηση πληροφοριών

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγξετε ή να ενημερώσετε τις προσωπικές πληροφορίες που έχουμε για σας, επικοινωνώντας μαζί μας στην παρακάτω διεύθυνση. Για να διασφαλίσουμε καλύτερα τα στοιχεία σας, θα λαμβάνουμε επίσης εύλογα μέτρα για να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας πριν από τη χορήγηση πρόσβασης ή πριν από διορθώσεις στις πληροφορίες σας.

Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει συνταχθεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία στην Ελλάδα, και τη νομοθεσία της ΕΕ, καθόσον γνωρίζουμε. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Μωϋσιάδης Χρυσόστομος
Βασ. Γεωργίου 30
Φάληρο
Θεσσαλονίκης
ΤΚ: 546 40
Ελλάδα

Τηλ: 2310 426 452
Φαξ: 2310 426 453

Αριθμός ΑΦΜ: EL041670731