Υποστήριξη Πελατών | Αθλητικός Εξοπλισμός και Συμπληρώματα – MET-Rx Nutrition, Finnlo, Hammer | e-Moisiadis Stockhouse Θεσσαλονίκη

Υποστήριξη Πελατών

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 2310-426-452
Email: bsstores@otenet.gr
Γράμμα: Μωϋσιάδης Χρυσόστομος, Βασ. Γεωργίου 30, Φάληρο, Θεσσαλονίκη, ΤΚ: 546 40, Ελλάδα.

Αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, ή μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή μας. Προσπαθούμε να απαντάμε σε όλα τα μηνύματα μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Επιλογές Παραγγελίας

Μπορώ να σας τηλεφωνήσω για να τοποθετήσω την παραγγελία μου;
Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310-426-452 για να δώσετε την παραγγελία σας.

Μπορώ να στείλω την παραγγελία μου με φαξ;
Ναι, μπορείτε να στείλετε με φαξ την παραγγελία σας σε εμάς στο 2310-426-452. Παρακαλώ θυμηθείτε να συμπεριλάβετε όλες τις πληροφορίες για την πληρωμή και την παράδοση, και τις λεπτομέρειες της παραγγελίας καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Συμβουλές για Αγορές

Θέλετε βοήθεια; Θέλετε να μιλήσετε με κάποιον; Προσφέρουμε συμβουλές.
Ένα βασικό μέρος της φιλοσοφίας μας είναι οι συμβουλές για τους πελάτες μας, όποτε το θελήσουν. Έχουμε μια ομάδα ειδικών που χρησιμοποιεί τα προϊόντα που πωλούμε, και έτσι μιλούν από προσωπική εμπειρία. Όποιος και αν είναι ο στόχος σας και ανεξάρτητα από το επίπεδό σας, υπάρχει κάποιος έτοιμος να σας δώσει προσωπικές συμβουλές - μέσω τηλεφώνου ή μέσω email. Για να μιλήσετε σε ένα σύμβουλο καλέστε στο 2310-426-452. Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές. Για να στείλετε email στην Ομάδα Συμβουλών μας στείλτε μήνυμα στο bsstores@otenet.gr.